Ennakkorekisteröityminen messuille on auennut!

Ennakkorekisteröityminen kevään 2019 ajankohtaisimpaan sijoitusalan tapahtumaan on avattu! Sijoitusmessut 2019 järjestetään toukokuun 9. päivä Tampere-talossa klo 11.00 – 19.00. Ennakkorekisteröityminen tapahtumaan onnistuu täältä.

Tapahtumaan on kaikille vapaa pääsy, mikä edellyttää rekisteröitymistä. Rekisteröitymällä ennakkoon nopeutat sisäänpääsyäsi messualueelle ja autat kehittämään tulevia Sijoitusmessuja. Ennakkorekisteröityminen ei kuitenkaan ole pakollista – voit rekisteröityä myös messuille saapuessasi messualueen rekisteröintipisteillä.

Rekisteröityminen edellyttää toimivaa sähköpostiosoitetta, sillä saat rekisteröityessäsi henkilökohtaisen vahvistuksen sähköpostiisi.

Messuohjelmaa koostetaan messuille osallistuvien tahojen kanssa, ja ohjelmatietoja julkaistaan sitä mukaa, kun esiintyjät puheenvuoroineen varmistuvat. Tuoreimmat tiedot Sijoitusmessujen tulevista tapahtumista löydät verkkosivujemme ”Ajankohtaista”-osiosta sekä sosiaalisen median kanavistamme Facebookista, Instagramista ja Twitteristä (@Sijoitusmessut).

Seuraa meitä myös muissa medioissa!

Saat tuoreimmat kuulumiset nopeimmin.

YHTEYSTIEDOT

Yhteystiedot

Kokouspäällikkö
Sami Siurola

sami.siurola@vuosikokous2020.fi

Laskutus
Juuso Sandberg

juuso.sandberg@gmail.com

Järjestäjä:

Tampereen Nuorkauppakamari ry
Rekisteriseloste